Jadłospis Komunie


Obiad:

  • Flaki wołowe / Rosół z makaronem
  • Kotlet schabowy / de volaille z piersi kurczaka
  • Ziemniaki z koperkiem
  • Bukiet surówek

Dania gorące:

  • Bitki wieprzowe z kluskami śląskimi
  • Krokiety z barszczem czerwonym
  • Udka pieczone z pieczarkami  

Przekąski na zimno:

  • Kurczak faszerowany 
  • Ryba po japońsku
  • Galaretka drobiowa
  • Półmisek wędlin pieczonych (boczek, karkówka, schab)
  • Śledź tradycyjny i po węgiersku

Sałatki:

  • Gyros ze smażonym kurczakiem
  • Ryżowa z ananasem
  • Grecka

Dodatki:

  • Owoce na paterach

Napoje:

  • Kawa, herbata (śmietanka ,cytryna)
  • Soki, napoje (gazowane, niegazowana)
 

Sala bankietowo - konferencyjna